Ring oss på Tlf: 32 79 70 00

VILLA 4-ROMS

Villa 4-roms

Vakkert beliggende i en lun skråning mot havet, står de hvite villaene stolt – 21 stykker totalt,  5 stk. 4-roms villaer. Mellom husene snirkler små gangveier langs gresskledde bakker og spredte dvergbjørk.

4- romsvillaene er over to etasjer, har større fleter ennn Villa 3-roms. Alle villaene har sengeplasser til 6 personer. På 4- romsvillaene er det 2 bad, et med dusj og et med hjørnekar og i tillegg en dusj, tilsammen to toaletter.

To av soverommene i fireroms-villaene har dobbeltsenger som kan separeres. Begge rommene i overetasjen, de to siste soverommene har enkeltsenger, et i overetasjen og et i hovedetasjen. I overetasjen er det utgang til en nydelig liten balkong som alle har tilgang til.

Villaene har italienske designkjøkken og spiseplass til ti personer, og man kan slappe av i en romslig salonggruppemed gasspeis etter dagens inntrykk. Villaene viser sine Holmsburøtter gjennom sitt maritime miljø med lyst skipsgulv, kremfargede panelvegger og ledige møbler. Noen villaer har store, andre litt mindre terrasser fra hovedetasjen.