Ring oss på Tlf: 32 79 70 00

Våre overnattingsmuligheter

Våre 183 rom fordeles på 52 rom i hotellet, hvorav 27 suiter og 25 tradisjonelle dobbeltrom og 131 rom i 21 idylliske villaer og 21 sjøboder. Velger du å tilbringe natten i en av sjøbodene som ligger på rekke og rad ved vannkanten, kommer du faktisk ikke nærmere fjorden. De vakre villaene er designet for nytelse og ligger og soler seg i sin lune skråning. Både sjøbodene og villaene er perfekte for dere som ønsker hyttehygge og koselig kveldsstemning.

dobbeltrom på HolmsbuDobbeltrom

Standard dobbeltrom

Hotellrom med dobbeltseng eller twinseng og bad med dusj eller badekar og toalett. Dette bildet er fra ett av tre rom i denne kategorien som har en liten terrasse. Noen få har takvindu, ellers ordinært vindu på øvrige standardrom.

Bestill rom

 

 

Våre junior suiter

Som mindre leiligheter. De klassisk hvite badene har badekar og toalett. Romslig rom med italiensk designkjøkken, sofakrok og spisebord for inntil 6 personer. Selve soverommet har dobbeltseng eller twinseng. Romslig terrasse med flott utsikt over fjorden. Her kan du nyte soloppgang eller solnedgang til morgenstund eller kveldskos ettersom hvilken side av hotellet suiten ligger.

Det finnes totalt 23  slike suiter.

Bestill rom

 

Suite Ocean View

Disse 4 suitene – hver med sitt særpreg ligger – helt ytterst mot fjorden i 2. og 3. etasje. Beskrivelsen i hovedtrekk er som juniorsuitene, men her er det en terrasse rundt hele suiten – eller to terrasser og vinduer ut mot fjorden. Dette er et nydelig sted å beundre Homsbulyset og følelsen av å faktisk være ombord i et cruiseskip. Stue, kjøkken og spisestue i et i Suite Ocean View og Juniorsuiter.

Bestill rom

collage-sjoeboder

Sjøboder – Nærmere fjorden kommer du ikke

Idyllisk nede ved bryggekanten, nærmest i fjorden,  hviler våre sjarmerende sjøboder på rekke og rad. Alle sjøbodene er over to etasjer med et masterbedroom med dobbeltseng, et køyesengsrom og ett enkelt soverom, samt to bad med dusj og toalett. Masterbedroom i 2.etg. har balkong med nydelig utsikt over havet, du kan nyte den svale ettermiddagsolen etter en opplevelsesrik Holmsbudag.

 

Bestill rom

 

Villa 3-roms

Vakkert beliggende i en lun skråning mot havet, står de hvite villaene stolt – 21 stykker totalt, 16 stk. 3-roms villaer. Mellom husene snirkler små gangveier langs gresskledde bakker og spredte dvergbjørk.

3- roms villaene er over tre etasjer og har sengeplasser til 6 personer. Det finns to bad, et med dusj og et med badekar, tilsammen fire toalett på 3-roms villaene.

De tre soverommene i treromsvillaene har dobbeltsenger som kan separeres. To soverom i underetasjen og et i overetasjen hvor det oppe også er en liten balkong. Ingen soverom i hovedetasjen.

Man kan slappe av i en romslig salonggruppe med gasspeis etter dagens inntrykk. Villaene viser sine Holmsburøtter gjennom sitt maritime miljø med lyst skipsgulv og kremfargede panelvegger. Noen villaer har store, andre litt mindre terrasser fra hovedetasjen.

Bestill rom

 

Villa 4-roms

4- romsvillaene er over to etasjer, har større flater ennn Villa 3-roms. Alle villaene har sengeplasser til 6 personer. På 4-romsvillaene er det 2 bad, ett med dusj og et med hjørnekar – og i tillegg en dusj; til sammen to toaletter.

To av soverommene i fireroms-villaene har dobbeltsenger som kan separeres. Begge rommene i overetasjen, de to siste soverommene har enkeltsenger, et i overetasjen og et i hovedetasjen. I overetasjen er det utgang til en nydelig liten balkong som alle har tilgang til.

Man kan slappe av i en romslig salonggruppe med gasspeis etter dagens inntrykk. Villaene viser sine Holmsburøtter gjennom sitt maritime miljø med lyst skipsgulv og kremfargede panelvegger. Noen villaer har store, andre litt mindre terrasser fra hovedetasjen.

Bestill rom