Ring oss på Tlf: 32 79 70 00

Spa-etikette

Gode råd og nyttig informasjon før et opphold hos oss!

Spa-etikette

Det finnes forskjellige typer Spa-tilbud og Spa-anlegg. Gjør dine forberedelser og undersøk om tilbudet du har tenkt å bestille passer til dine forventinger. Når du har sjekket inn, start oppholdet med et besøk i Spa-resepsjonen for generell informasjon og ta deg tid til å orientere deg på anlegget.>For best mulig effekt av spa-behandlinger anbefaler vi deg å svette godt ut, gjerne i form av trening, et dampbad eller badstue før behandling. På denne måten får du myket opp huden, og varme i kropp og muskulatur.

Siste stopp før behandling er dusjen, det er viktig både for deg og terapeuten som skal behandle deg. Ved bading etter behandling kan mye av langtidsvirkningen fra produktene avta. De fleste Spa-behandlinger inneholder produkter som skal trekke inn i huden.


Kom i god tid
Henvend deg i Spa-resepsjonen senest 15 minutter før behandlingen starter. I resepsjonen får du utdelt badekåpe, håndkle og tøfler og blir henvist til garderoben. Behold eget undertøy på under badekåpen. Sett deg og nyt roen med litt forfriskninger i vårt venterom til du blir hentet av din terapeut til avtalt tid.

Skulle du komme for sent til din time, vil behandlingen bli kortet ned med tilsvarende tid og den optimale effekten av behandlingen kan utebli.

Litt å tenke på før behandlingen
Mens du venter skal du fylle ut et skjema som gir terapeuten den informasjonen om deg som skal til for en vellykket Spa-dag. Går du på spesielle medisiner, er gravid, har høyt blodtrykk eller andre ting som er relevant informasjon, besvares det på skjema. Informasjonen er konfidensiell.

 Avbestillingsregler

Om du ikke har anledning til å møte til en behandling må vi få beskjed om dette minimum 24 timer før. Senere avbestilling blir belastet med prisen i sin helhet. Avbestilling gjøres virkedager på mail til booking@holmsbuspa.no eller alle dager på tlf. 32 79 70 00.

Vi gjør oppmerksom på at priser og behandlinger kan endre seg. Sjekk at du har siste utgave av brosjyren. Våre hjemmesider skal alltid være oppdatert

Drikk mye vann
Det er viktig at du drikker mye vann gjennom hele oppholdet. Spa er mobilfri sone. Tenk at nå skal hverdagen få slippe og for en liten stund kan du finne ro.

Vårt ønske er å gi deg den beste mulige opplevelsen av velvære, ro og total avslapning.