Ring oss på Tlf: 32 79 70 00

SOMMERMENY

SOMMERMENY

SMÅRETTER

Holmsbu Spa fiskesuppe (M, F, SEL)                               185,-

Med fiskebiter, reker og julienne

Klassisk rekesmørbrød (G, E, SK, SEN)                           199,-

Håndpillede reker, egg, salat, agurk, paprika,
majones og sitron

Kyllingsalat med fetaost (M)                                               195,-

Kyllingbryst fra Holte Gård, salat, tomat, paprika,
agurk, rødløk og urtevinaigrette

Hjemmelaget burger (G, E, M)                                           210,-

Brioche, cheddar, bacon, salat, tomat, rødløk,
chipotle dressing og potetbåter

Chèvresalat med honning og valnøtter (M)                     195,-

Chèvre, salat, tomat, paprika, agurk, rødløk
og urtevinaigrette

Speketallerken (M,E,G)                                                        205,-

St. Kristina spekeskinke, spekeskinke med
fennikel, manchego, marinert oliven,
cornichons, aioli, lun potetsalat og landbrød.

Glutenfritt brød tillegg 20,-

Alle våre retter serveres med lokale
økologiske grønnsaker fra Bergsmyrene Gård.

PIZZA

Margherita (G, M)                                                                  129,-

Tomatsaus, ost og tomat

Vesuvio (G, M)                                                                        149,-

Tomatsaus, ost og skinke

Spa Spesial (G, M,)                                                                 169,-

Tomatsaus, ost, serranoskinke, ruccola og parmesan

Glutenfritt pizza tillegg 40,-

Dressing tillegg 10,-


BARNEMENY

Wienerpølse med stekte båtpoteter (M)                              85,-

Barnepizza (G, M)                                                                     95,-

Tomatsaus, ost og skinke

Alle småretter og pizzaer (untatt fiskesuppe)
kan bestilles som take-away.

Maten bestilles og hentes i vår restaurant,
alle dager mellom kl.12-21.
Telefon 32 79 70 90/91

A`la carte meny
FORRETTER

Gratinerte grønnskjell (B, G, M)                                         129,-

Ruccola, strøbrød, parmesan, smør,
hvitløk og persille

Kamskjell ceviche (B, M)                                                      135,-

Ruccola, lime, olivenolje, ørretrogn,
parmesan og urteolje

Salat med St. Kristina spekeskinke                                    145,-

Ruccola, urteolje og manchego


HOVEDRETTER

Ovnsbakt ASC lakseloin                                                      285,-
med sauterte rødbeter (SUL, M, F)

Serveres med lakserogn, nypotet,
chèvrecréme og beurre noisette

Kveite på lun potetsalat (SUL, F)                                       295,-

Serveres med gremolata, ruccola, nypotet,
syret rødløk, kapers, gulrot og squash

Indrefilet av norsk storfe (M, SUL)                                    325,-

Serveres med asparges, rødvinsaus og nypotet


DESSERT

Jordbærsorbet                                                                         105,-

Med ferske norske jordbær, mynte og prosecco

Pannacotta med hvit sjokolade (M)                                    115,-

Med norske jorbær og mynte

Lavendel créme brûlée (M)                                                   125,-

Med friske bær

Allergener

Gluten = G     Egg = E     Melk = M     Fisk = F     Bløtdyr = B      Sulfitter = SUL     Selleri = SEL     Sennep = SEN