Ring oss på Tlf: 32 79 70 00


Ribtur med opplevelser, fart og spenning!

RIB, Selsafari og Kystkultur

– RIB Adventure

– friske naturopplevelser med sikkerhet i høysetet. Hele året!

– lokalkunnskap & kystkultur

Turer fra/til Holmsbu Spa.

RIB Adventure

En frisk runde opp langs kysten av Hurum og rundt Tofteholmene. Passer også perfekt som en frisk start på dagen før møte/konferanse. Litt guiding/historie.

Varighet 1 time.

Pris 1 x 10 pers RIB, totalt                  NOK 9000.- + 12 % mva.  

 

RIB Adventure Breiangen Rundt og Polarskuta MAUD

Kystkultur og bakover sveis. Vi besøker selen, kikker på misteltein og legger inn drikkestopp på Mølen.

Roald Amundsens polarskuta MAUD, ligger for tiden på Tofte. Vi seiler innom og forteller litt om skuta og ekspedisjonen mens vi ser henne på kloss hold.

En tur hvor du får med deg alt dette fantastiske området har å by på!

Varighet 2 timer           

Pris 1 x 10 pers RIB, totalt                    NOK 12000.- + 12 % mva. Servering drikke/snacks på Mølen   NOK 100.- + mva per pers.

 

RIB Adventure Oscarsborg

Kystkultur og bakover sveis. Vi setter kursen inn fjorden til Oscarsborg. Her ser vi fortet, kanonene og torpedobatteriet fra sjøsiden, mens vi forteller om dramatikken 9’ april 1940. Vi seiler også over Blucher og lukter på dieselen som fremdeles lekker fra vraket. Vi går i land for drikke/snack på Havnekroa/Oscarsborg. Returen går rundt Håøya hvor det også er mye spennende/interessant lokalhistorie. Roald Amundsens polarskuta MAUD, ligger for tiden på Tofte. Vi seiler innom og forteller litt om skuta og ekspedisjonen mens vi ser henne på kloss hold.

En tur med mye dramatisk historie og spennende fortellinger.

Varighet fra 3 timer           

Pris 1 x 10 pers RIB, tot                       Fra NOK 15000.- + 12 % mva. Servering drikke/snacks på Oscarsborg       Fra NOK 100.- + mva per pers.

(Vi kan også tilby guidet tur på selve festningen, ta kontakt for tilbud)

RIB Adventure Oslo – Holmsbu Spa. En perfekt start på et kurs/konferanse!

Holmsbu bør absolutt ankommes sjøveien, Turen går gjennom fine områder som har mye spennende og interessant historie og er en fin kombinasjon av kystkultur og bakoversveis. Vi legger inn en liten drikkepause på fantastiske Havnekroa/Oscarsborg. Vi fortsetter ut fjorden, og får med oss den flotte sydkysten av Hurum. Selvsagt tar vi oss tid til å leke litt i bølgene fra danskebåten også hvis anledningen byr seg.

Varighet 2,5 timer           

Pris 1 x 10 pers RIB, tot                          NOK 13500.- + 12 % mva. Servering drikke/snacks på Oscarsborg       NOK 100.- + mva per pers.

Ingen behøver å være redd for å fryse ved vinter RIB. Vi har varme sjøredningsdrakter, briller, votter og luer til alle.

Det hender det er noen som er skeptisk til sjø og fart, vi setter vi gjerne av en båt til å kjøre ekstra rolig og forsiktig slik at alle føler seg trygge og komfortable.

Tillegg for 12 pers RIB;                           NOK1500.- + 12 % mva.

Maks 11 båter/130 pers.

Kontakt oss på: sales@holmsbuspa.no

Ta kontakt eller
Bestill rom

Ribtur i Holmsbu