Ring oss på Tlf: 32 79 70 00

MIDDAG

Vinmeny16ikonBarmeny16ikon

Middag

Vi serverer en 3-retters hver kveld, med kjøkkensjefens valg av meny, spør gjerne etter menyen, den er klar i god tid. Her kan menyene oppgraderes og skreddersys. Ved ønske om eget lokale har vi et Chambre Separé i restauranten med plass til inntil 35 personer, alternativt har vi også bankettsal med plass til 50-180 personer på runde bord, inntil 250 personer  på langbord. Ærverdige Villa Holtnes er passer perfekt for inntil 50 personer.

Bar

Vår lyse og åpne bar er som skapt for et glass før eller etter maten, og utover kvelden. Her kan dere avslutte kvelden i gode omgivelser, med godt selskap og herlige anbefalinger fra våre bartendere. Vår bar er hotellets samlingspunkt, det naturlige stedet å vente på dine reisevenner, sette deg ned med en bok og en kopp kaffe, eller prøve ut en drink på bartenderens anbefaling etter at dagens innsats og aktiviteter er vel overstått.

Sommer på Holmsbu

I sommersesongen åpner vi terassen, og med det hører utebaren til. Her kan du også bestille mat, og nyte alt sammen i klar og deilig sjøluft med utsikt over vannet.