Våre 3 retters menyer
Vinter meny 2018-2019
(mandag 19. november – lørdag 23. mars)
Våre flotte 3 retters menyer serveres hver kveld i restauranten beliggende helt i sjøkanten!
3 retters meny. Pris pr person kr 445,- (tillegg for vinpakke)
Mandag og torsdag:
Forrett: Fiskesuppe med julienne av grønnsaker
Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau
Hovedrett: Konfitert økologisk kyllingbryst fra Stange med søtpotetpure, broccolini og kyllingsjy
Anbefalt vin: Côtes du rhône «st vincent», Gabriel Meffre
Alt. Hovedrett: ASC merket lakseloin servert med sauterte rødbeter, shiitake, rosepeppersaus og amandine poteter
Anbefalt vin: Soave, Allegrini
Dessert: Yoghurtpannacotta med marinerte kirsebær
Anbefalt vin: Royal Tokaji Aszù 5
Tirsdag og fredag:
Forrett: Rødbetgravet ASC merket laks servet med rogndressing, urtesalat og sitron
Anbefalt vin: Riesling cuvée Dopff & Irion
Hovedrett: Indrefilet av villsvin servert med soppsaus, stekt rosenkål, granateple og potetbakelse, østersopp, urtesjy og amandine poteter
Anbefalt vin: Marqués de Cáceres, Crianza
Alt. Hovedrett: Ovnsbakt langefilet servert med sautert sortkål, beurre noisette, amandine poteter og knuste hasselnøttkjerner
Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau
Dessert: Ingefærkokt pære servert med cola creme
Anbefalt vin: Royal Tokaji Aszù 5
Onsdag og lørdag:
Forrett: Blomkålsuppe med kamskjell og spekeskinkeflak
Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau
Hovedrett: Langtidsstekt kalveculotte servert med pastinakkpuré, aspargesbønner, røstipotet og rødvinssaus
Anbefalt vin: Valpolicella ripasso, Lamberti
Alt. Hovedrett: Ovnsbakt torskefilet servert med linseragu og soyanoisette
Anbefalt vin: Bourgogne pinot noir «la vignée», Bouchard
Dessert: Sjokoladekonfektkake
Anbefalt vin: Recioto della valpolicella, Allegrini
Vip meny vinter 2018/2019 (Må forhåndsbestilles 3 dager før ankomst)
Forrett: Hummer bisque servert med krutonger og rømme
Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau
Hovedrett: Helstekt hjort ytrefilet servert med sellerirotpuré, sautert portobello, syltet rødløk, viltsaus og amadine poteter
Anbefalt vin: Valpolicella ripasso, Lamberti
Dessert: Sjokoladefondant servert med hjemmelaget vaniljeis
Anbefalt vin: Recioto della valpolicella, Palun
Pris pr person kr 595,- min 6 personer (tillegg for vinpakke)
Kontakt: booking@holmsbuspa.no