Ring oss på Tlf: 32 79 70 00

MIDDAG

3  retters meny

Høst meny 2018 (Mandag 13. August – Torsdag 15.November)

Våre flotte 3 retters menyer serveres hver kveld i restauranten beliggende helt i sjøkanten!

3 retters meny. Pris pr person kr 445,-  (tillegg for vinpakke)

Mandag og torsdag:

Forrett: Fiskesuppe med julienne

Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau

Hovedrett: Konfitert kyllingbryst fra Holte gård servert med polentakake, bakte cherrytomater brokkolipuré, brokkoli-crudite og kyllingsjy

Anbefalt vin: Côtes du rhône «st vincent», Gabriel Meffre

Alt. Hovedrett: ASC merket laks teriyaki med broccolini, mangosalsa og risnudler

Anbefalt vin: Solosole vermentino, Poggio al Tesoro

Dessert: Holmsbu Spa ostekake med Jordbærcoulis

Anbefalt vin: Royal Tokaji Aszù 5

Tirsdag og fredag:

Forrett: ASC merket laks sashimi med ponzusaus, lakserogn, avocadokrem og urtesalat

Anbefalt vin: Riesling cuvée Dopff & Irion

Hovedrett: Svinecarré servert med gresskarpuré, ristede gresskarkjerner, sautert savoykål, østersopp, urtesjy og amandine poteter

Anbefalt vin: La Tannerie, Les vignobles Foncalieu

Alt. Hovedrett: Lange servert med sautert spinat, tomat, rødløk og amandine poteter

Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau

Dessert: Pecanpai servert med vispet vaniljefløte og sjokoladesaus

Anbefalt vin: Royal Tokaji Aszù 5

Onsdag og lørdag:

Forrett: Kremet skogssoppsuppe tilsmakt med chipotle og krutonger

Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau

Hovedrett: Helstekt kalv ytrefilet servert med gulrotpuré, aspargesbønner, cognacsaus og røstipotet

Anbefalt vin: Valpolicella ripasso, Lamberti

Alt. Hovedrett: Ovnsbakt torsk servert med linser, purre, beurre noisette, fritert kapers og amandine poteter

Anbefalt vin: Solosole vermentino, Poggio al Tesoro

Dessert: Kokospannacotta med tropisk frukttopping

Anbefalt vin: Royal Tokaji Aszù 5

Søndager:

Kjøkkensjefen setter sammen meny med ulike alternativer fra gang til gang.

Vip meny Høst 2018 (Må forhåndsbestilles 3 dager før ankomst)

Forrett: Hummer bisque servert med krutonger og rømme

Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau

Hovedrett: Helstekt hjort ytrefilet servert med sellerirotpuré, sautert portobello,  syltet rødløk, viltsaus og amadine poteter

Anbefalt vin: Valpolicella ripasso, Lamberti

Dessert: Sjokoladefondant servert med hjemmelaget vaniljeis

Anbefalt vin: Recioto della valpolicella, Palun

Pris pr person kr 595,- (tillegg for vinpakke)