Ring oss på Tlf: 32 79 70 00

MIDDAG

Våre 3  retters menyer

Vinter meny 2018-2019

(mandag 19. november – lørdag 23. mars)

 

Våre flotte 3 retters menyer serveres hver kveld i restauranten beliggende helt i sjøkanten!

3 retters meny. Pris pr person kr 445,-  (tillegg for vinpakke)

Mandag og torsdag:

Forrett:              Fiskesuppe med julienne av grønnsaker
Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau

Hovedrett:      Konfitert økologisk kyllingbryst fra Stange med søtpotetpure, broccolini og kyllingsjy
Anbefalt vin: Côtes du rhône «st vincent», Gabriel Meffre

Alt. Hovedrett: ASC merket lakseloin servert med sauterte rødbeter, shiitake, rosepeppersaus og amandine poteter
Anbefalt vin:    Soave, Allegrini

Dessert:           Yoghurtpannacotta med marinerte kirsebær
Anbefalt vin: Royal Tokaji Aszù 5

Tirsdag og fredag:

Forrett:            Rødbetgravet ASC merket laks servet med rogndressing, urtesalat og sitron
Anbefalt vin: Riesling cuvée Dopff & Irion

Hovedrett:      Indrefilet av villsvin servert med soppsaus, stekt rosenkål, granateple og potetbakelse, østersopp, urtesjy og amandine poteter
Anbefalt vin: Marqués de Cáceres, Crianza

Alt. Hovedrett: Ovnsbakt langefilet servert med sautert sortkål, beurre noisette, amandine poteter og knuste hasselnøttkjerner
Anbefalt vin:     Petit Chablis, Louis Moreau

Dessert:            Ingefærkokt pære servert med cola creme
Anbefalt vin: Royal Tokaji Aszù 5

Onsdag og lørdag:

Forrett:            Blomkålsuppe med kamskjell og spekeskinkeflak
Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau

Hovedrett:      Langtidsstekt kalveculotte servert med pastinakkpuré, aspargesbønner, røstipotet og rødvinssaus
Anbefalt vin: Valpolicella ripasso, Lamberti

Alt. Hovedrett: Ovnsbakt torskefilet servert med linseragu og soyanoisette
Anbefalt vin:    Bourgogne pinot noir «la vignée», Bouchard

Dessert:            Sjokoladekonfektkake
Anbefalt vin: Recioto della valpolicella, Allegrini

 

 

Vip meny vinter 2018/2019 (Må forhåndsbestilles 3 dager før ankomst)

Forrett:       Hummer bisque servert med krutonger og rømme

Anbefalt vin: Petit Chablis, Louis Moreau

Hovedrett: Helstekt hjort ytrefilet servert med sellerirotpuré, sautert portobello,  syltet rødløk, viltsaus og amadine poteter

Anbefalt vin: Valpolicella ripasso, Lamberti

Dessert:       Sjokoladefondant servert med hjemmelaget vaniljeis

Anbefalt vin: Recioto della valpolicella, Palun

Pris pr person kr 595,-  min 6 personer (tillegg for vinpakke)


Kontakt: booking@holmsbuspa.no