Ring oss på Tlf: 32 79 70 00

Kurs og konferanselokaler

Vi har konferanserom og møtelokaler for alle anledninger

Spalassium

Spalassium 1+2

Dette er vår største konferansal med en kapasitet for opptil 180 personer i klasseromsoppsett og 250 personer i kinooppsett.

Spalassium har et moderne design, kledd i lyse grå/lilla vegger med mørke stoler og grå konferansebord. En stor prosjektor viser video og DVD og har en tilhørende talerstol med fast mikrofon. Lokalet har god akustikkog foredragsholdere kan velge mellom trådløs mikrofon eller mygg m/hodebøyle eller klips. I tillegg finnes whiteboard, filpover og overhead-apparat.

Salen kan fungere som en storsal eller deles opp i to adskilte saler.

stoa konferanserom

Støa 1+2

Støa er et intimt møterom på 34 kvm, men oppleves likevel som romslig.

Det har en lyslilla finish og er utstyrt med standard utstyr – lerret, overhead, whiteboard og flipover. Ekstra teknisk utstyr kan fremskaffes om nødvendig. Passer utmerket til styremøter og tar 16 personer rundt styrebordet (8 personer hvis delt).

Støa kan deles inn i to like store deler – Støa 1 og Støa 2.

Rødtangen

Rødtangen av de største av våre mindre møtelokaler og henter navnet sitt fra området rundt hotellet. Lokalet hviler bak en rekke store vinduer som gir lys og vennlig opplevelse av rommet.

Rødtangen er utstyrt med lerret og overhead, samt flipover og whiteboard. Ekstra teknisk utstyr kan fremskaffes etter behov.

Båbærhavna konferanserom

Blåbærhavna

Blåbærhavna er det andre av de største av våre mindre møtelokaler – og henter i likhet med Rødtangen, navnet sitt fra området rundt hotellet. Lokalet hviler bak en rekke store vinduer som gir lys og vennlig opplevelse av rommet.

Blåbærhavna er utstyrt med lerret og overhead, samt flipover og whiteboard. Ekstra teknisk utstyr kan fremskaffes om nødvendig.

Mortensen konferanserom

Mortensen

Mortensen er et mindre møterom egnet for styremøter og lignende samlinger. Utstyrt med lerret, overhead, whiteboard og flipover har de alt som skal til for et vellyket møte. Lyse rom med grålilla vegger og god plass rundt bordet (12 personer).

Sørensen konferanserom

Sørensen

I likhet med Mortensen, er Sørensen et mindre møterom egnet for styremøter og lignende samlinger. Utstyrt med lerret, overhead, whiteboard og flipover har de alt som skal til for et vellyket møte. Lyse rom med grålilla vegger og god plass rundt bordet (12 personer).

konferanserom villa holtnes

Ærværdige Villa Holtnes

Vår over 100 år gamle ærverdige Villa Holtnes skaper en fing ramme rundt ethvert arrangement. Det være seg kurs, konferanse, sommerfest, bryllup, julebord, kokkekurs eller andre hyggelige lag. Fellesrom, styrerom/grupperom og kjellerbar samlet under ett tak – ha gjerne hele Villa Holtnes for dere selv. Passer utmerket for arrangement fra 25-50 personer til konferanse eller middag, i kjellerbaren er det plass til fler.

møte i villa

MØTE I VILLA 3- ELLER 4-ROMS

Våre hvitmalte villaer tilbyr en fin ramme rundt arrangement, og brukes med hell som konferanserom og grupperom samtidig som alle eller noen av arrangementsdeltakerne også har villaen som sin innlosjering. Stadig fler vender tilbake til formen hvor de bruker villaene som arbeidsrom. Villaene utstyres med teknisk utstyr etter behov.

Villaene har i all hovedsak 3 etasjer, hvorav soverom og bad i over- og underetasje. Hovedetasjen er romslig og har kjøkken, spisestue (8-10 personer) og stue i god planløsning, og også egen toalett. I hovedetasjen er det god plass for 8-15 personer, litt avhengig av formålet og lengden på samlingen.